TESTPOZITIVITÁS=BODY POSITIVITY

 

 

A TEST POZITIVITÁS A MYSPA-BA

Az önbizalom tagadhatatlanul az egyik elengedhetetlen tényező a boldog kiegyensúlyozott élethez. Az önbizalmad a tested szeretetével függ egybe. Sajnos sokan nem sajátították el az önszeretet művészetét, és ez erősen befolyásolja önbecsülésüket. A magas önbecsülés eléréséhez megfelelő ápolásra van szükség a testednek és a lelkednek. Szeretnéd tudni mi kell az ideális testkép eléréséhez? És miért fontos az olyan testkép ápolása, amelyre büszke lehetsz? Mi segítünk. 

A TEST POZITIVITÁS ÁPOLÁSA

Az online felületek tele vannak különféle megoldásokkal a tested formálásához. Mielőtt azonban elkezdenéd kiválasztani a számodra ideális kezelést a testátalakításodhoz, meg kell találnod problémád okát. Így elérheted azt a testtípust, amelyre vágysz, anélkül, hogy a tökéletes kezelések megtalálása közben valami drasztikus eljárás mellett döntenél . Íme pár önsegítő tipp tőlünk, amelyek segítenek elérni a lenyűgöző test hatást amire vágysz.
A kívánt test elérésének legbiztosabb módja az egészséges táplálkozás. Végül is annak termékei vagyunk, amit eszünk. Az egészséges táplálkozási terv betartása ijesztő feladatnak bizonyulhat, de az eredmények biztosan lenyűgöznek majd téged. Az ideális étrend megtalálásához egyszerűen meg kell értened, mit fogyassz és mit kerülj el. A vitaminokban és tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása és a testmozgás jól jönnek a kívánatos testre való törekvésben. Az egészséges táplálkozási terv elfogadása türelmet és kitartást igényel. De hosszú távon erőfeszítései nem csak a testképére vonatkoznak, hanem általános egészségi állapotát is javítják.

HIDRATÁCIÓ FONTOSSÁGA!

A tested hidratáltságának megőrzése számos előnnyel jár. Először is, a hidratálás segít az immunitást és a méreganyagoktávozásában. A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása segíti nyirok hatékony áramlását. Emellett a hidratálás döntő szerepet játszik az bőröd egészséges állapotának megőrzésében.

A TEST POZITIVITÁS JELENTŐSÉGE 

A testünk szégyellése, takargatása régóta probléma a társadalomban és a mai világban, ahol a médiából,-szociális médiából a  tökéletességet kapjuk az arcunkban még nagyobb frusztráltságot okozhat. És a dolgok láttán úgy tűnik, nekünk is ezeknek az ideáloknak kell megfelelni. Miközben arra törekszünk, hogy elérjük a kívánt formánkat, nagy valószínűséggel olyan negatív érzésekkel kell szembenéznünk, amelyek veszélyeztethetik elhatározott céljainkat. Nos, a folyamat része megingás, de testünk pozitivitásának látása a végső cél és a kulcsa a küldetés fontosságának szemügyre vétele.

A TEST POZITIVITÁS JAVÍTJA A MENTÁLIS EGÉSZSÉGET!

Ha a tükörben belenézve  nem tetszik amit látsz az befolyásolhatja mentális egészségedet. Ráadásul a környezeted negatív megjegyzései fokozhatják benned a rossz érzéseket. Mentális egészséged nagymértékben meghatározza általános jólétedet is. TE épp azon dolgozol, hogy elérd a kívánt testformát, ezért kerülnie kell a külső véleményt. Kezd el értékelni azt a tényt, hogy Önfejlesztésen dolgozol, és ünnepeld az apró eredményeket.  Egyedül kell küzdened ezen az úton, ezért nem kell semmit se bizonyítanod senkinek. A kitartásod eredményei magukért fognak beszélni. Az a cél, hogy a folyamat végén elégedett legyél azzal látvánnyal, amit látsz a tükörben.

 

 

A TEST POZITIVITÁS  ELTÉR A SZÉPSÉGIDEÁLOKTÓL 

A testformákat/méreteket és a bőr egészségét mindig is a szépség mértékeként használták. Ezek szépségideálok szorongást okozhatnak. A szorongás egyik fő forrása a közösségi média.  A tartalmakkal történő kapcsolódás történő kapcsolódás minden esetben ügyelj arra, hogy mit engedsz be az internetenről magadba. A közösségi oldalakon közzétett tartalmak nagy része nem valódi, és csak a hírnév és a profit generálására irányul. Szerencsére a test pozitivitás hívei nyíltan megkérdőjelezik ezt a normát, és ez sok ember számára megnyitotta az ajtót, hogy közzé tegyék képeiket anélkül, hogy félnének a test megszégyenítésétől. Még akkor is, ha a közösségi médiát használod, érdemes inkább ihletet meríteni, semmint önmarcangolni.

A TEST POZITIVITÁS TÁMOGATJA A RENDÍTHETETLEN ÖNSZERETET

A test pozitivitás elérése felé vezető utat megzavarják majd akik kishitűek lesznek veled szemben és úgy gondolják, hogy úgy sem fog sikerülni. A tested elfogadása és az álom alak elérése miatt folytatott küzdelem nagy önszeretetet igényel. Az ön magunk szeretete arról szól, hogy erősségeid és hibáid elfogadásra kerüljenek. Ez a folyamat nagy erőfeszítéseket, fegyelmet és kitartást igényel.
A test pozitivitás nem szabad, hogy mások véleményétől függjen, hanem attól, hogy mi a legjobb a TE számodra. Ha lépéseket teszel a NEKED tetsző testkép kialakítása érdekében, az nagyszerű módja annak, hogy legyőzze az alaptalan szépségi normákat. A megfelelő testkép elérésére tett erőfeszítéseid az önfejlesztést célozzák. Ne feledd, senkinek sem tartozol egy tökéletes testtel. De ez nem azt jelenti, hogy ezentúl hanyagoljuk el magunkat, és semmit ne tegyünk annak érdekében, hogy vonzóbbnak érezzük magunkat.  Mert a mi mottónk azt, hogy: SZERETEM AZT, AKI LESZEK.