Feszesítés és zsírbontás a rádióhullámok erejével

Hatékony alakformálás a legmodernebb eszközökkel


Magyarországon az elsők között nálunk próbálhatjátok ki a Comfort line gép által nyújtott kezeléseket, mely a következő technológiákat egyesíti magában:
1Kavitáció

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a Comfort Line ultrahang hullámokat kibocsátó Multi kavitációs kezelőfej a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikro buborékokat képez. Az ultrahang hullámok által gerjesztett parciális nyomás változások hatására a buborékok szétroppannak és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját.Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben ahonnan a kiválasztó szervrendszeren keresztül , természetes úton távozik.

2Multipoláris Rádiófrekvencia

Az EunSung Comfort Line 1MHz frekvenciájú ,multipoláris RF energiája biztonságosan , fájdalommentesen jut be a bőrszövetbe , illetve a bőr alatti zsírrétegbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát.A zsírsejtek sejt membránján keresztül intenzíven tudnak a szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe.A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszere által ürül ki a testből.A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro- keringés és nyirokáramlás újra rendeződik az adott területen az anyagcsere folyamatok helyreállnak.Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

3Soft-lézer

A Comfort Line Multi kezelőfejének speciális lézer fénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézer-fény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészségére.A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejt közötti térbe, ami a zsírsejtek mérete csökkenését eredményezi. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját így bőrfeszesítést, bőrfiatalítást tudunk elérni.

4Vákuum

A testünkben az életkor , a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend , a dohányzás , az alkoholfogyasztás ill a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok .Ezek nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, amely a kötőszövet és a bőr petyhüdt , megereszkedett állapotát eredményezi. A Comfor Line Multi kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuum-masszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

5Vörös és kék fényterápiák

Az EunSung Comfort Line Multi kezelőfejei tartalmaznak vörös vagy kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

6Thermális rádiófrekvencia. 4 MHz

A thermális-pásztázó tip esetén az RF hőenergiája non-ablatív módon, a bőrfelszín károsítása nélkül hatol be a bőr mélyebb szöveteibe, ahol stimulálja a fibroblaszt sejtek működését, elősegítve a kollagén termelődést. A pásztázó kezelőfej lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető és az íves arcterületek kezelését, mint például a szemek vagy az ajak környéke.

A lövés tip használatakor a thermális RF hőenergiája mélyen a bőrbe penetrál, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok összezsugorodnak jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy a 4 MHz-es frekvenciájú, bipoláris RF energia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben.

A thermális RF technológia az elasztin és kollagén rostok összehúzása és termelődésük stimulálása által segíti elő a bőr feszesedését és növeli a rugalmasságát. Ezáltal arcfiatalító, ránctalanító hatást ér el a kezelt területeken.

A gép bizonyítottan eredményes technológiával rendelkezik, mely kiválóan alkalmas alakformálásra, zsírbontásra, feszesítésre, narancsbőr és striák kezelésére arcon és testen egyaránt..

Gyere el hozzánk, és győződj meg róla, egy próba kezelés során, hogy milyen hatékony megoldást kínálunk számodra!. Az állapotfelmérést követően szakképzett specialistánk személyre szabott kezelési tervet készít számodra. Az, hogy miként működik a gép, és milyen eredmény érhető el ezzel a modern technológiával, már próba kezelés alkalmával megtapasztalható.


A gép által alkalmazott technológiák és azok hatásai:

A kezelés menete

*A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.

Alsónemű

Olyan alsóneműben keress fel minket, melyet nem sajnálsz, ha a kezelés során krémes lesz,

Öltözet

Kérlek, hozz magaddal pamut zoknit, vékony pamut hosszú nadrágot/leggingset, és pamut pólót.

Folyadék pótlása

Ügyelni kell a nagy mennyiségű folyadékpótlásra, melyhez a legmegfelelőbb a tiszta víz, vagy ízesítetlen gyógynövénytea.

Nem javasolt

A kezelés előtt és után szauna, szolárium, infrashape használata nem javasolt.

Táplálkozás

A kezelés után 24 órán keresztül kizárólag alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú ételek fogyasztása ajánlott.

Ellenjavallatok:

 • immungyengeség

 • immunrendszert gyengítő orvosság szedése

 • bőrbetegség a kezelendő területen

 • daganatos betegség

 • terhesség

  A felsorolt technológiák (kavitáció, multipoláris rádiófrekvencia, soft lézer, vákuum, led terápia és termális rádiófrekvencia) együttes erejével a Comfort line az egyik legújabb és legkorszerűbb alakformáló és testkezelő eszköz, mely segít a szép, fiatalos bőr és a karcsúbb, feszesebb alak elérésében.

  COMFORT LINE KEZELÉS ÁRAK

  Comfort line kezelés 1 alkalom 5+1 alkalom 10+2 alkalom
  Has + hullámmasszázs (60 perc) 12.000 Ft 60.000 Ft 120.000 Ft
  Comb elől + hullámmasszázs (70 perc) 12.000 Ft 60.000 Ft 120.000 Ft
  Comb hátul + hullámmasszázs (70 perc) 12.000 Ft 60.000 Ft 120.000 Ft
  Fenék + hullámmasszázs (60 perc) 12.000 Ft 60.000 Ft 120.000 Ft
  Hátsó comb + fenék + hullámmasszázs (80 perc) 16.000 Ft 80.000 Ft 160.000 Ft
  Hát + hullámmasszázs (60 perc) 12.000 Ft 60.000 Ft 120.000 Ft
  Kar (40 perc) 11.000 Ft 55.000 Ft 110.000 Ft
  Bricsesz (50 perc) 11.000 Ft 55.000 Ft 110.000 Ft
  Arckezelés (60 perc) 15.000 Ft
  1 alkalom Próbakezelés 5.000 Ft