Elektrokozmetikai kezeléseink során radiófrekvenciát, tű nélküli mezoterápiát, bio mikroáramot, bio led terápiát, crioterápiát, ultrahangot és gyémántfejes mikrodermabráziót alkalmazunk. A legújabb technológiák segítségével fokozzuk a kezelések eredményességét, hogy ön már az első kezelés után is elégedett legyen megújult arcbőrével! Széleskörűen nyújtunk megoldást a különböző problémákra. 

Segítjük a bőr kollagéntermelését, pótoljuk a hiányzó anyagokat, melyeket bőrünk az idő előrehaladtával nem termel. Átmozgatjuk az izmokat, megemeljük az arcot, javítjuk a bőrlégzést és fokozzuk a vérkeringést. Igazi anti-aging kezelések!

 

Technológiák leírása

Tű nélküli mezoterápia

Az elektroporáció az egyik leghatékonyabb non-invazív hatóanyag-beviteli eljárás. A készülékből kilépő elektromos, mikroáramos stimulálás megváltoztatja a sejtek polaritását, ezzel átmeneti aquaporin csatornákat hozva létre, amelyeken keresztül a hatóanyag összetevők akadálytalanul eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe a dermisig vagy a subcutisig.

A bőr szarurétege normál esetben téglaszerűen zárt, megnehezítve ezzel a hatóanyagok bejuttatását. Az elektroporációt követően azonban az átmeneti csatornákon keresztül már közvetlenül, anyagveszteség nélkül átereszti a hatóanyagokat a mélyebb rétegekbe. A technológia biztonságos, hiszen nem változtatja meg, nem okoz károsodást a sejtek biológiai struktúrájában és működésében.

RÁDIÓFREKVENCIA TECHNOLÓGIA

A rádiófrekvencia hőenergiája mélyen hatol a bőrbe, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok megrövidülnek jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy az RF energia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben.

FACE LIFTING

A kezelőfej elektromos árammal dolgozik, mely feszesíti a bőrt, tornáztatja a bőr alatti, felszíni izmokat és impulzusai gyorsítják a sejtaktivitást. Segíti az arckontúr újraformálását, összehúzza az ereket. Alkalmazható a szemöldök megemelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, formálására. Javítja a bőr színét a nyirokrendszer aktivizálásán keresztül. A kezelés fájdalommentes és kifejezetten látványos idősödő arcbőrön.


Hogyan épül fel egy arckezelés személyre szabottan?

Rádiófrekvenciás kezelés

11. lépés
Arctejjel és tonikkal tisztítunk.
22. lépés
Hidroabrázió segítségével eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket, nagyobb átjárhatóságot biztosítva a bőrben.
33. lépés
Rádiófrekvencia. Használata során a kollagéntermelődésre hatunk, mely elengedhetetlen bőrünk feszessége érdekében. A rádiófrekvencia mélyen hatol a bőrbe, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok megrövidülnek, jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy az rf energia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben.
44 lépés
Crioterápia. A rádiófrekvencia után különösen jól esik a bőrnek a crioterápia: a hideg-meleg váltakozása edzi a bőrt, megnyugtatja és tonizálja.
55 lépés
Arcpakolás. Orvosi tisztaságú hatóanyagokkal tesszük még eredményesebbé a kezelést, melyet bőre is meghálál!
66. lépés
Utóápolás. Szérumot, arckrémet, fényvédőt, BB krémet használunk, ezzel teljessé téve a kezelést!

Tű nélküli mezoterápia

11. lépés
Arctejjel és tonikkal tisztítunk.
22. lépés
Hydroabrázióval eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket, mely elősegíti a hatóanyagok könnyebb bőrbe juttatását a bőrbe.
33. lépés
Tű nélküli mezoterápiás hatóanyagbevitel. Az Ön bőrének legtökéletesebb hatóanyagot juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.
44 lépés
Fényterápia. A kezelés vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást. A kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyelik a hemoglobin, a proteinek, szénhidrátok, és a zsírok.
55. lépés
Arcpakolás. Az Ön bőrének legmegfelelőbb hatóanyagokat tartalmazó arcpakolást használjuk, mely tovább erősíti a kezelés eredményességét.
66. lépés
Utóápolás. Szérumot, arckrémet, fényvédőt, ha szükséges, BB krémet használunk, hogy a kezelés után a bőre ragyogó és értékes hatóanyagokkal feltöltött legyen!

Face lifting

11. lépés
Arctejjel és tonikkal tisztítunk.
22. lépés
Hidroabrázióval vagy gyémántfejes mikrodermabrázióval eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket a bőrfelszínről.
33. lépés
Az Ön bőre számára legmegfelelőbb hatóanyagot visszük fel a bőrre, majd egy aloe vera tartalmú gélt használunk.
44 lépés
Face Lifting. A bio mikroáram segítségével tornáztatjuk meg bőrét, azokat az arcizmokat is igénybe véve, melyeket a hétköznapi arcmimika, arctorna folyamán nem tudunk. Ezáltal az izmokban fokozódik a vér- és oxigénellátás, az izmok életre kelnek, az arc megemelkedik, élettel telibbé válik!
55. lépés
Crioterápia. Segítségével tovább tonizáljuk az izmokat, nyugtatjuk a bőrt, zárjuk a pórusokat, hatóanyagcsapdát képezve a bőrben.
66. lépés
Arcpakolás. Értékes hatóanyagokat tartalmazó arcpakolással tesszük még eredményesebbé és hosszantartóvá a kezelést!
77. lépés
Utóápolás. Szérumot, arckrémet, fényvédőt, BB krémet használunk, ezzel teljessé téve a kezelést!

Kötelező otthoni utókezelés:

50 faktoros naptej használata kötelező a kezelést követő 14 napban!
 

ÁRAINK

Áraink 60 perces kezelésekre vonatkoznak.

KEZELÉS NEVE 1 alkalom 4 alkalom 6 alkalom 12 alkalom
Tű nélküli mezoterápia 22.000 Ft 79.200 Ft 112.200 Ft  
Face lifting 22.000 Ft 79.200 Ft 112.200 Ft 211.200 Ft
Rádiófrekvencia 26.000 Ft 93.600 Ft 132.600 Ft  
Rádiófrenvencia + tű nélküli mezoterápia csomag (2-2 kezelés) 81.600 Ft
Rádiófrekvencia + Gyógynövényes kezelés csomag (2-2 kezelés) 91.800 Ft