LPG endermolgie Cellu M6 kezelés

Szabadulj meg a makacs
zsírtól és a narancsbőrtől!

Vákuumterápiás sejtstimulációs exkluzív bőrfiatalitó és alakformáló technológia

MI AZ LPG KEZELÉS?

Az LPG az egyetlen technológia a világon, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, melyet sem testmozgás, sem fogyókúra nem tud megszűntetni.

A kötőszövet mélyebb rétegeit stimulálva méregtelenít, serkenti a kollagéntermelést, a bőr elasztikusságát növeli, cellulitot kezel és sejt szinten magasabb hatékonyságra készteti az ellustult keringést.

A kezelést minden esetben egy szakképzett specialista végzi.

Akciós LPG kezeléseink és bérletajánlatunk szezonális ajánlat, mely október 15-ig érvényes. 

A bérletek érvényességi ideje: 2 hónap.

 

Gépi nyirokmasszázs előtt és után

Bőrtípustól és problémától függően a kezelés személyreszabott. Meghatározzuk a cellulit és a bőrszerkezet típusát, a testalkatot és ennek függvényében a vendég célját a kezelést megelőzően.

cellulitafter

3 technika a cellulit kezelése és a célzott fogyás érdekében

A narancsbőr a nők 90%-át érinti. Napjainkban az élelmiszerekből származó méreganyagokkal a testünk nem képes lépést tartani. Sportolókon is ugyanúgy megjelenik, sőt, olykor sokkal makacsabb, mint a túlsúlyos hölgyeken.

 

A narancsbőrnek 3 típusáról beszélhetünk:

Az LPG endermologie – egyfajta mechanikai sejtstimulációt alkalmazó masszázs, amely sejt szinten segíti az anyagcsere fokozását, a bőr elasztikusságának növelését, a méregtelenítést, és a narancsbőr eltávolítását.

A technológia 3 fázisból áll:

1Roll-in
 

Roll in (mindkét görgő befelé forog)

Cél: a mélyen lévő lokalizált zsír, narancsbőr bontása, zsírtörés.

A vákuum és a görgők a kezelőfejben"megfogják" a bőrfelszínt, úgy, hogy az izom nem sérül, így garantáltan a zsírsejteket fogjuk stimulálni.

2Roll-out
 

Roll out (a görgők kifelé forognak)

Cél: felületi stimuláció, a bőr szilárdítása, feszesítés, tömörítés zsírbontást követően

A szakaszos vákuum alatt a gép a bőrfelszínt finoman széthúzza és elengedi (16-szor egy másodperc alatt). "Megtornáztatjuk" a kötőszövetet, így nő a rugalmassága, és feszesebb, fiatalabb, bársonyosabb lesz a kezelt felület.

3Roll up major
 

Roll up major (az első görgő kétszer gyorsabb, mint a hátsó; mindkét görgő egyirányba forog.)

A lokalizált zsírtörés után a testszövetekben nyirokdrenázst alkalmazunk.

A vérkeringést, a sejtek táplálékellátását szívünk működése biztosítja. Immunrendszerünkről és a méreganyagok elszállításáról, a nyirokrendszerünk gondoskodik. Elégtelen izommozgás esetén a nyirok lelassul, vizenyő gyülem – ödéma –alakul ki, és a szervezetet támadó baktériumok, gombák, vírusok, szaporodni kezdenek.

A nyirokkeringés feladata a vérpályán belüli és kívüli folyamat közötti egyensúly megtartása, szabályozza a szövetek folyadékszintjét, zsírt szív fel az emésztőrendszerből. Ha ez felborul a sejt közötti folyadék túlsúlyban lesz, ödéma pangás keletkezik. A nyirokmasszázs végzésekor a kötőszöveti folyadékra hatunk. A vérnél visszaszívás történik, a nyiroknál továbbtolás.

A nyirokfolyadék átlagos áramlási sebessége percenként 3 cm. A nyirokmasszázs/ nyirokdrenázs segítségével a nyirok áramlási sebessége megnövelhető, aminek hatására fokozódik a méreganyagok eltávolítása. A szövet közötti folyadék elvezetésének serkentésével növeljük a méregtelenítést, a sejtek, a belső szervek, ízületek, izmok vérellátását, táplálék és oxigénellátását.

Az LPG kezelések ismétlődő igénybevétele fokozza a salakanyagok elszállítását, megszűnteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, ily módon a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Hozzájárul meglévő gyulladások, sebek gyógyulásához, mérsékli a gyulladáskészséget.

Milyen elemekből áll az LPG kezelés?

1

2

3

4


LPG KEZELÉS ÁRAK

Total Care kezelések

40

PERC


Próbaalkalom


5.000 Ft

50

PERC


1 alkalom


11.000 Ft

50

PERC / ALKALOM


6 alkalom


59.500 Ft

50

PERC / ALKALOM


12 alkalom


132.000 Ft