A mai világban stresszmentesen élni lehetetlen. A leterhelt életmód fejfájást, emésztési zavarokat, fáradságot, elhízást, gyulladásokat okoz a testünkben.

A stressz a legfőbb betegségforrás, mely felborítja a testfunkciókat, gyengíti az immunrendszert, álmatlanságot és krónikus kimerültséget okozhat, és gyökere lehet más problémáknak: agresszió, táplálkozási zavar, életuntság, alkoholfüggőség és még sorolhatnám.

A relaxációs módszerek közé tartozik a masszázs, mely során az imént felsorolt tüneteket próbáljuk enyhíteni, az egyensúlyt helyreállítani. Ellazítjuk a testet és szellemünket átengedjük a nyugalomnak, vérnyomásunk lelassul, környezetünkből kikapcsolódunk. Megújít, felfrissít és vitalizál, hogy később könnyebben tudjuk venni az életben felbukkanó akadályokat. A nyugodt embert nem lehet kizökkenteni.

RELAXÁCIÓS MASSZÁZS


Mindig gyengéd, simító fogások mellett főképp az illóolajok játszanak szerepet. Ezek a különböző, pozitív élettani hatásokkal bíró illatok inhaláció útján 3-4 perc alatt kerülnek a véráramba, bőrfelületen keresztül pedig akát 6-8 órán át is kifejthetik jótékony hatásaikat.

Ajánlott: stressz, szorongás, magas vérnyomás, nyirok-és vérkeringési zavarok, álmatlanság, depresszió, légúti panaszok ellen, vagy testi lelki felfrissülés, bőrápolás, általános közérzet-javítás céljából.

MÉLYIZOM MASSZÁZS


Erős, nyújtásokkal egybekötött frissitő terápiás kezelés. Segít megelőzni a sérüléseket azáltal, hogy a kezelések során javítjuk az izmok kondícióját, fókuszálva a vendég fájdalmainak csillapítására.

Ajánlott: testtartásprobléma javítására (monoton ülő-, vagy fizikai munka esetén), izomegyenlőtlenségre, izom- vagy idegbecsípődes esetén, fájdalom enyhítésére, regeneráció céljából, merev nyak, derék vagy vállak lazítására.

HOT STONE AROMA MASSZÁZS


Mélyrelaxációs kezelés, mely során a meditatív állapot elérése a cél. 60 °C-os kövekkel lazítjuk fel a szöveteket, az illóolajokkal feloldjuk a nap során felgyülemlett feszültséget, ellazítjuk a testet, és a szellemet átengedjük a nyugalomnak.

Ajánlott: leterheltség esetén, a hétköznapokból való kiszakadásra, kikapcsolódásra, megnyugvásra, lelki béke elérésére.

HOT STONE MÉLYIZOM MASSZÁZS


A Hot stone aroma masszázshoz hasonlóan 60 °C-os bazaltkövekkel dolgozunk, de itt a cél, hogy az izmokat feleannyi idő alatt fellazítsuk, és erős fogásokkal serkentsük a vérellatast, méregtelenítést bennük. Sokkal eredményesebb, mint a mélyizom masszázs, hatását egy hétig is lehet érezni.

Ajánlott: nyak-, hát-, és derékfájdalomra, továbbá méregtelenítésre, anyagcserefokozásra, regenerációra, különösen sportolóknak.

KÖPÖLYÖZÉS


A kezelés során vákuumot hozunk létre a köpölyben, ez szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen. Helyileg serkenti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét és a kapillárisok átjárhatóságát, és ezzel beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Növekszik a vérellátás az izmokban, megszűnik a vér és a nyirok stagnálása.

Ajánlott: nagyobb csomók oldására, vérkeringés fokozására.

LOMI LOMI MASSZÁZS


A masszázs hangulata csendes, pihentető, akár egzotikus, lágy zene is kísérheti. A masszőr mozdulatai az óceán hullámzását utánozzák, mely valósággal a karjaiba veszi és elringatja a pácienst.

Ajánlott: izmok lazítására, feltőltődésre, stresszoldásra, anyagcsere fokozására.

KISMAMA MASSZÁZS


Az első trimester után javasolt relaxációs kezelés. Aromaolajokat, erős nyomásokat és reflexpontokat mellőzve (!), de mégis az egész testet átmasszírozva lazítjuk az izmokat.

Ajánlott: vizenyős végtagok oldására, gerinc melletti izmok lazítására, striák megelőzésére, feltőltődésre, stresszoldásra, anyagcsere fokozására.

SPABREAK - OUR SIGNATURE TREATMENT


Iszapfürdő és masszázs
Az óceáni iszapfürdő elrepít minket a trópusokra. Ha egy különleges holisztikusz masszázs élményre vágysz ez a számodra a legmegfelelőbb kezelésünk. A Gyógyiszapkezelés rendkívüli hatásai révén remek előkészitője a masszázsoknak. Egyedül exkluzív szállodákban elérhetőek az iszapkezelések. Éld át most Nálunk elérhetőbb áron a Spa élményt.

Ajánlott: Fellazítja előre az izmokat, emellett magas az ásványianyag tartalma ,ami bejut egészen a bőr mélyebb rétegeihez, izületekhez. A bőr felfrissül, megújul a kezelés végére. Nem utolsó sorban javítja a bőr állapotát, méregtelenít és eltávolítja az elhalt hámsejteket .

BÁRSONYOS ÉRINTÉS


Bőrradiros kezelés
Mediterrrán bőrradír 60 vagy 90 perces masszázzsal. A bőrradirozás után jobban beszivódnak az aromaolajok, igy sokkal puhábbá varázsolja a bőrt, mint egy általános kezelésen. A bőrradiros kezelés folyamán eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, stimuláljuk a sejtmegújulást. Szintén hatunk a nyirokkeringésre, és remek kiegészítő kezelés cellulit problémákra (LPG kezelés ,Testtekercselés ,hullámmasszázs,Comfort Line), hogy egyenletessé tegye a bőrfelszínt. Előkészíti a bőrt a nyaralásra, hosszan tartó barnulásra..Megnyitja a pórusokat, lenyugtatja az idegrendszert ,hogy a masszázsra felkészítse a testet.

Ajánlott:Mindenkinek ajánlom,aki szereti a kényeztetést és az eredményt azonnal látni a bőrén.Kiegészítő kezelésnek is tökéletes a cellulit csomagunk mellé.

 

ÁRAINK

Áraink 30, 60 és 90 perces kezelésekre vonatkoznak. Ahol nincs feltüntetve összeg, ott a masszázs az adott hosszúságban nem érhető el.

MASSZÁZS NEVE 60 perc 90 perc
Relaxációs masszázs 8.000 Ft 12.000 Ft
Mélyizom masszázs 8.000 Ft 12.000 Ft
Hot Stone aroma masszázs 9.000 Ft 12.000 Ft
Hot Stone mélyizom masszázs 13.000 Ft
Lomi lomi masszázs 9.000 Ft 12.000 Ft
Kismama Masszázs 8.000 Ft
Kismama Énidő csomag
60 p. kismama masszázs + 30 p. arcmasszázs
12.000 Ft
Bársonyos érintés
Bőrradiros kezelés
14.000 Ft
Spabreak - Our Signature Treatment - 120 perc
Iszapfürdő és masszázs
19.900 Ft
 
MASSZÁZS NEVE 60 perc 90 perc
Relaxációs masszázs 8.000 Ft 12.000 Ft
Mélyizom masszázs 8.000 Ft 12.000 Ft
Hot Stone aroma masszázs 9.000 Ft 12.000 Ft
Hot Stone mélyizom masszázs 13.000 Ft
Lomi lomi masszázs 9.000 Ft 12.000 Ft
Kismama Masszázs 8.000 Ft
Kismama Énidő csomag
60 p. kismama masszázs + 30 p. arcmasszázs
12.000 Ft
Bársonyos érintés
Bőrradiros kezelés
14.000 Ft
Spabreak - Our Signature Treatment - 120 perc
Iszapfürdő és masszázs
19.900 Ft