MÓDOS ILONA


Módos Ilona vagyok, gyógymasszőrként végeztem, egy év kórházi gyakorlattal, majd óceánjárókon és luxusszállodák wellnessrészlegén dolgoztam több, mint 4 évig (Ritz-Carlton Budapest, Corinthia Grand Hotel Royal, Le Meridien Budapest).

Fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezért évente angol trénerek képzéseit végzem el. A five star standardot hozom magammal saját szalonomba, kedves vendégeim számára!

A repertoárom széles, a hagyományos irányzatok mellett (aroma masszázs, sportmasszázs) foglalkozom a Nyugat-Európában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lávaköves masszázsokkal és köpölyözéssel.

A test fizikai állapotának rehabilitációja mellett fontosnak tartom az esztétikumot is, ezért szalonomban elérhető az exkluzív LPG endermolgie Cellu M6 kezelés, melynek során a kötőszövetek vákuumos masszírozása által zsírtörést, feszesítést, fogyasztó-, és narancsbőr kezelést végzünk. A lokalizált területeket stimulálva elvezetjük a testben lerakódott méreganyagokat, ily módon fokozzuk a vér-nyirokkeringést, felgyorsítjuk az anyagcserét és a tejsav elszállítását a testben. A kezelés fájdalommentes.

Számomra egy álmom vált valóra, azáltal, hogy saját szalonomban minőségi luxuskezeléseket tudok adni. Biztosítom mindent vendégemet, hogy a nálam eltöltött idő alatt személyre szabott bánásmódban fog részesülni!

Képzések, oklevelek

Endermologie for body and face

2021 - LPG training Center

ELEMIS Skincare Specialist

2019 - Steiner Training Academy London

ELEMIS Beauty Specialist +

Espa Skincare Beauty and Body treatments

2017 - Ritz-Carlton Budapest

Espa Skincare Specialist

2015 - Corinthia Grand Hotel Royal

Okleveses Gyógymasszőr

2014 - Raoul Wallenberg Human SZKI es GMN