A legtermészetesebb és leghatékonyabb kozmetikai kezelés

Karcsúsítás 4-szeres hatékonysággal


A karcsúsító aromaterápia és a fáslizó eljárás ezen kombinációja a legtermészetesebb, legújabb, és leghatékonyabb kozmetikai testkezelési módszer arra, hogy centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok.
karcsusitas-ikon

Karcsúsítás 4-szeres hatekonysaggal

anti-cellulit

Eredmenyes Cellulit kezelés

salaktalanitas

Intenziv salaktalanító hatás

viszer2

Visszér gyulladások javítása

Hogyan működik Wiener féle fogyasztó kezelés?

Egy átlagos fogyókúra esetén az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatólag összeesik, a kényes területeken azonban semmi sem történik.

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel viszont onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, a hasról és a fenékről! Ugye máris kipróbálná?

A hatóanyagok és a technológia kifejlesztéséért Dr. Dolensky-t a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki Ausztriában.

Az aromaterápiás fáslizás a különféle testfelépítésekre egyéni fásli technikákat alkalmaz. Így minden testet a kritikus részeken lehet alakítani és tartósan feszessé tenni.

1A hatás lényege

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. Az Aromawickel hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.

Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, amelynek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik.

A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is.

2Eredmények

Az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel. Kevesen tudják, hogy a napi kalóriaszükséglet 70-80-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérséklet) állandó szinten tartsa!

Ez azt jelenti, hogy minden más testi folyamathoz, mint az emésztéshez, az anyagcseréhez, napi munkavégzéshez, ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aroma-terápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén.

3Extrém feszesítés

Sikereink közé tartozik, hogy a technológia anyagainak hatására a lógó has, ill. has kötény vagy általában a nagyon laza szövetek a célzott kezelések hatására csodálatos mértékben visszafeszesednek, a bőr csodálatosan puhává, selymessé és rugalmassá válik.

A megfelelő hatás elérésének feltételei

A kezelések akkor hatékonyak, ha a vendég betart néhány fontos szabályt.

3 óra

Három-három és fél órával a kezelés előtt a kezelt személy nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakodott zsírtartalékokat égeti el!
3 liter

Vendégünk fogyasszon legalább napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormentes gyümölcslevet, ásványvizet, vizelethajtó, salaktalanító teákat. Alkoholt és szénsavas italokat azonban egyáltalán nem! A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat
4 óra

Fontos információ, hogy a kezelés után a vendég 3-5 óráig nem zuhanyozhat!

A kezelés menete

*A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.

1. Hatóanyag

A speciális, széles fáslikat hatóanyagba mártjuk és hagyjuk alaposan átitatódni. A kezelendő területre vékony rétegben felvisszük a problémának megfelelő aromaolajat és gyengéden bemasszírozzuk. Visszér, hajszálértágulat vagy vérömleny esetén ezeket a részeket helyileg védjük, biztosítva, hogy ezek a területek hűvösek maradnak.

2. Tekercselés

Az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük. A fáslizást álló testhelyzetben végezzük.

3. Pihenés

A megfelelő technikával felhelyezett fáslik már önmagukban is feszesítik a kötőszövetet. A fáslik felhelyezése után a Vendéget lefektetjük, a bepólyázott testrészeket az előkészített nylonfóliával beborítjuk. Könnyű takaróval betakarjuk és kb. 45-50 percig hagyjuk a pakolást hatni.

4. Utókezelés

A hatóidő letelte után a fáslikat lebontjuk, a bőrt lemossuk és a bőr sajátosságainak megfelelő utókezelő anyag felvitelével a kezelést befejezzuk.

A kezelést kiemelten javasoljuk viszeres problémákkal küzdő egyéneknek!

Optimális lábápolás nyújt az egyre növekvő számú ilyen problémával rendelkező egyének számára. A kanadai sóska értékes hatóanyagainak esztétikailag halványító hatása van a gyakran zavaró csúnya visszerekre, sőt az érfalak állapotát is jelentősen javítják a visszerek világosabbak lesznek és elhalványulnak elősegítve a lábak sima vonzó megjelenését. A kezelés általában sokat javít a gyakran fájdalmas állapotokon is.


WIENER TESTTEKERCSELÉS ÁRAK

A kezelést nem javasoljuk súlyos betegsegek esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban illetve allergiás reakció esetén.