A mai világban stresszmentesen élni lehetetlen. A leterhelt életmód fejfájást, emésztési zavarokat, fáradságot, elhízást, gyulladásokat okoz a testünkben.

A stressz a legfőbb betegségforrás, mely felborítja a testfunkciókat, gyengíti az immunrendszert, álmatlanságot és krónikus kimerültséget okozhat, és gyökere lehet más problémáknak: agresszió, táplálkozási zavar, életuntság, alkoholfüggőség és még sorolhatnám.

A relaxációs módszerek közé tartozik a masszázs, mely során az imént felsorolt tüneteket próbáljuk enyhíteni, az egyensúlyt helyreállítani. Ellazítjuk a testet és szellemünket átengedjük a nyugalomnak, vérnyomásunk lelassul, környezetünkből kikapcsolódunk. Megújít, felfrissít és vitalizál, hogy később könnyebben tudjuk venni az életben felbukkanó akadályokat. A nyugodt embert nem lehet kizökkenteni.

MASSZÁZS


Erős, nyújtásokkal egybekötött frissitő terápiás kezelés. Segít megelőzni a sérüléseket azáltal, hogy a kezelések során javítjuk az izmok kondícióját, fókuszálva a vendég fájdalmainak csillapítására.

Ajánlott: testtartásprobléma javítására (monoton ülő-, vagy fizikai munka esetén), izomegyenlőtlenségre, izom- vagy idegbecsípődes esetén, fájdalom enyhítésére, regeneráció céljából, merev nyak, derék vagy vállak lazítására.

KISMAMA MASSZÁZS


Az első trimester után javasolt relaxációs kezelés. Aromaolajokat, erős nyomásokat és reflexpontokat mellőzve (!), de mégis az egész testet átmasszírozva lazítjuk az izmokat.

Ajánlott: vizenyős végtagok oldására, gerinc melletti izmok lazítására, striák megelőzésére, feltőltődésre, stresszoldásra, anyagcsere fokozására.

KÖPÖLYÖZÉS


A kezelés során vákuumot hozunk létre a köpölyben, ez szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen. Helyileg serkenti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét és a kapillárisok átjárhatóságát, és ezzel beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Növekszik a vérellátás az izmokban, megszűnik a vér és a nyirok stagnálása.

Ajánlott: nagyobb csomók oldására, vérkeringés fokozására.

 
MASSZÁZS NEVE 60 perc 90 perc
Relaxációs masszázs 8.000 Ft 12.000 Ft
Mélyizom masszázs 8.000 Ft 12.000 Ft
Hot Stone aroma masszázs 9.000 Ft 12.000 Ft
Hot Stone mélyizom masszázs 13.000 Ft
Lomi lomi masszázs 9.000 Ft 12.000 Ft
Kismama Masszázs 8.000 Ft
Kismama Énidő csomag
60 p. kismama masszázs + 30 p. arcmasszázs
12.000 Ft
Bársonyos érintés
Bőrradiros kezelés
14.000 Ft
Spabreak - Our Signature Treatment - 120 perc
Iszapfürdő és masszázs
19.900 Ft