A legújabb generációs alakformáló technológia az InfraslimX fekvő infrabicikli!

InfraslimX fekvő infrabicikli vákuum, kollagén, infra, oxigén terápia, ózon és aromaterápiával az egészség megőrzéséért és a hatékony alakformálásért.

Az InfraslimX fekvő infrabicikli az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát.
Mérsékli a mozgásszervi panaszokat, fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri és egyéb betegségek megelőzésében, fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet. Hozzásegít egy általános jobb közérzet kialakításához és megtartásához.

karcsusitas-ikon

Gyors fogyás

anti-cellulit

Narancsbőr eltüntetése

salaktalanitas

Zsírégetés

viszer2

Nyirok-és vérkeringés serkentése

MIKOR NEM JAVASOLT AZ INFRASLIMX HASZNÁLATA?

Ha Ön állapotos, illetve szoptatás ideje alatt.

Lázas állapot idején.

Szívbetegség, magas vérnyomás esetén.

Cukorbetegség, epilepszia esetén.

Komoly érrendszeri elégtelenségek és problémás erek esetén.

Discopathia és Spondylitis ankylopoetica (Bechterew-kór)esetén.

Aktív bőrbetegség, egyéb daganatos betegség esetén.

Melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén.

Nyílt sebek, sérülések helyén, közvetlen műtéti kezelés után fennálló hegek esetén.

Fokozott fényérzékenység (allergia), illetve fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (pl. retinoidok, barbiturátok, béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők) esetén.

Kérjük, mindenképpen ellenőrizze az Ön által szedett gyógyszereket, hogy azok fényérzékenységet okoznak-e! Implantátumok esetén.

Szívritmus szabályozó esetén.

Nemrég elhelyezett IUD (méhen belüli fogamzásgátló eszköz) esetén.

Nemrég elhelyezett réz csavarok esetén.

Erős fejfájás esetén.

Alkoholos befolyásoltság esetén.

Gyógyszertől bódult állapotban.

18 év alatti életkor esetén a kezelést kizárólag a szülő/gondviselő írásos beleegyezésével végezzük el.


InfraslimX Árak


InfraslimX Bérletek

30

PERC


5 alkalmas bérlet


22.800 Ft

45

PERC


5 alkalmas bérlet


30.000 Ft

30

PERC


10 alkalmas bérlet


43.200 Ft

45

PERC


10 alkalmas bérlet


57.600 Ft

Házirend

A Házirend célja, hogy meghatározza a szalon területén tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység érdekében elengedhetetlenek. Az időpont lefoglalásával, valamint a szolgáltatások igénybevételével automatikusan elfogadod a Házirend szabályait. A Házirend a honlapunkon és a szalon várakozó helyiségében is megtekinthető. 

  •  Bejelentkezés és információkérés telefonon hétfőtől szombatig 8:00 és 20.00 óra között lehetséges.
  • A szalon szolgáltatásai kizárólag bejelentkezés útján, előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe. 
  • Kérünk titeket, hogy a lefoglalt időpont előtt 5-10 perccel előbb érkezzetek! A vendégeket egymás után fogadjuk, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a lefoglalt időpont az edzés kezdési időpontja!
  • Késve érkezés esetén az edzésed időtartama annyi perccel lesz kevesebb, amennyivel későbbre tolódott az edzés kezdete. 
  • Lemondási igényed kérjük minél hamarabb jelezd! Díjmentesen lemondható vagy áthelyezhető egy időpont, amennyiben ez az edzés előtt több mint 24 órával történik. A bérletes vendégeinknél minden második 24 órán belüli lemondásnál egy alkalmat lehúzunk a bérletből. Alkalmi vendégek esetében 24 órán belüli lemondáskor a következő alkalommal az edzés díjának 50%-át felszámítjuk. A lemondást elmulasztó vendégnek az  elmaradt edzés teljes díja kerül kiszámlázásra a következő alkalommal, bérletesek esetében ez az alkalom lehúzásra kerül.
  • Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és saját egészségünk megőrzése érdekében kérjük, csak egészségesen vedd igénybe szolgáltatásainkat! Ha betegnek érzed magad, kérjük egyeztess új időpontot!
 
 
Érvényes: 2019.05.01-től visszavonásig.